Informație: Prelegerea Sfinției sale se va desfășura în primăvara anului 2018. Seminarul Internațional Yoga în luna noiembrie va fi condus de Mahamandaleshwar Swami Vivek Puri.

 

 

Prelegere și Seminar Internațional Yoga sub conducerea Maestrului Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda. 

În data de 23.11.2017 vă invităm cu drag la Teatrul de Marionete Arad  la prelegere, iar de vineri vom continua la Nădlac cu Asane, Pranayama, Meditație, Satsang.

Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda, originar din India, este unul dintre cei mai importanți Maeștri Yoga contemporani. Răspândește în întreaga lume idei privind toleranța spirituală și religioasă, armonia socială, protecția mediului și susținerea păcii mondiale, fiind fondatorul Sistemului Yoga în viața cotidiană. Este vorba despre un sistem Yoga autentic și tradițional care susține și menține armonia corpului, minții și a sufletului, conform căruia mii de oameni din întreaga lume practică Yoga, deja de 45 ani. 

În luna noiembrie va vizita pentru prima dată România. El va susține o prelegere publică la Arad în data de 23 noiembrie, iar de vineri până duminică (24- 26 noiembrie) va conduce un Seminar Internațional Yoga la Nădlac.  

Vă așteptăm cu drag.

Pentru informații privind programul seminarului și rezervarea locului scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.