Adresa sălii : Sri Alakhpuriji Ashram, str. T. Vladimirescu nr. 42, Nădlac 315500


+40 74 990 3411Bine ați venit la Yoga în viața cotidiană Nădlac. Atmosfera plăcută și intimă a sălii mici este mediul ideal pentru practicarea yoga. Pentru comfortul dvs în timpul zilelor mai friguroase, sala este dotată cu încălzire în pardosea. Cursurile de yoga regulate sunt organizate pe tot parcursul anului, inclusiv cu orele pentru copii, tineret, adulți și seniori.  Deasemenea aici se organizează și evenimente speciale, prelegeri, și satsang ( informații despre acestea găsiți între Evenimente, sau pe Facebook - Yoga în viața cotidiană).

nadlac1

 Pentru grupuri mai mari avem la dispoziție sala mare, care este spațioasă și luminoasă.

 

 

Orarul exercițiilor| Octombrie 2020 - Februarie 2021

Luând în vedere situația actuală privind COVID 19, vă oferim două cursuri de yoga. Este necesar să vă înregistrați la curs înainte, să veniți cu propria saltea și cu mască. Vă mulțumim că respectați regulile prescrise de lege precum și regulile interne ale așramului. 

 MarțiVineriSâmbăta
19:00 - 20:30

 

Yoga nivelul 1-3

 

Yoga împotriva durerilor de spate   

Prețul orelor:

O oră de Yoga - 15 RON

Abonament cu 10 ore  - 120 RON

Copii până la vârsta de 18 ani, și pensionarii au 50% reducere din preț. Seniorii cu vârsta peste 65 de ani au intrarea gratuită la cursurile potrivite. Abonamentul este valabil un an de zile de la data achiziționării.

Pensionarii au intrarea gratuită la cursul de yoga pentru seniori.

 yoga nadlac

yoga nadlac spate