Noutăți

Noutăți despre Yoga în viața cotidiană

Nădlac

06.11.2019

Mahasamadhi lui Holy Guruji

Cea mai mare parte a vizitei lui Vishwaguruji în India în toamna fiecărui an este dedicată comemorării zilei de Mahasamadhi a lui Holy Guruji; și, ca de obicei, programul lui Vishwaguruji în India este, de asemenea, umplut cu o varietate de alte evenimente pentru comunitatea locală.

31.10.2019

Sărbătorirea Diwali în India

26-28 octombrie 2019


Trei zile de sărbătoare a luminii în așramurile din Nipal și Jadan , Rajasthan, India.
În mod tradițional în fiecare an, Vishwaguruji vizitează așramul din Nipal cu o zi înaintea sfântului festival Diwali. Seara, așramul a fost decorat cu multe lămpi de ghee și flori. Mulți săteni locali au venit peste pod spre așram cu lumini și tobe pentru a primi binecuvântările la satsang-ul lui Vishwaguruji.

28.10.2019

Diwali la Sri Alakhpuriji ashram

Diwali este cunoscut și sub numele de Deepawali sau „Festivalul luminii”. Înseamnă „O serie de lumini” și este cel mai important festival al anului din India. Pentru noi este o zi specială în care sărbătorim și incarnarea pe această lume a iubitului nostru Maestru Sri Deep Narayan Mahaprabhuji.

27.10.2019

Încarnarea sinelui divin

De Diwali sărbătorim ziua întrupării lui Sri Deep Narayan Mahaprabhuji, o încarnare a lui Dumnezeu al cărui nume permite ființelor vii să treacă peste oceanul lumesc. Citiți capitolul din LILA AMRIT - Divina Viaţă a lui Sri Mahaprabhuji scrisă de Paramhans  Swami  Madhavanandaji.