Copiii au nevoie de educație! este motto-ul nostru.

Obiectivul nostru este de a ajuta copii să aibă acces la educație. Prin o astfel de vânzare contribuim și la ocrotirea mediului, deoarece doar 25% din toate hainele produse și vândute în comerț este reciclată, deci reciclăm. Majoritatea articolelor sunt vândute la prețul simbolic de 1 LEU la piața din Nădlac, Șeitin, Pecica și Arad. 

"Cel mai valoros lucru pe care îl putem oferi este înțelepciunea. Cel mai bun ajutor pe care îl putem oferi este să ajutăm oamenii să devină independenți și aibe puterea să se ajute singuri".

Sri Swami Paramhans Mahamandaleshwar Maheshwarananda

În anul 1998,  a fost înființată asociația pentru a crea și sprijini proiecte de educație și cercetare în India, care a contribuit la construirea marii școli din Jadan, Dist. Pali, Rajasthan, India.

Școala este bine echipată cu calculatoare, bibliotecă, laboratoare de chimie, fizică și biologie. Un accent deosebit sa plasat pe educația fetelor. Pentru a promova acest lucru în sate și în familii, fetele nu trebuie să plătească taxele de școlarizare, deoarece sunt sponsorizate de proiectul Gyan Putra. În prezent, 32% dintre elevi din școala noastră sunt fete, iar procentul de fete variază de obicei între 30 și 40%. Autobuzele noastre școlare asigură drumul sigur spre școală și spre acasă pentru toți studenții noștri. Un mare accent se pune pe crearea unei atmosfere respectuoase în școală în rândul tuturor celor care fac parte din școală, astfel încât fetele din școala noastră se simt în siguranță. Rezultatul acestor eforturi este că multe fete nu abandonează școala, dar termină școala după clasa a 10-a sau clasa a XII-a.