Cu Ayurveda Ştiința vieții IV vom continua seria cursurilor de ayurveda cu ajutorul cărora vom pătrunde mai adânc în cunoștințele ayurvedice care ne învăța să înțelegem natura noastră fizică şi mentală unică, cum ne ajută auto observarea în identificarea stării de dezichibrare, care sunt paşii spre o stare de echilibrare, Pakashastra - ştiința şi arta gătitului, cum transformăm hrana şi alimentele în tratament, care este tratamentul potrivit, terapeutica plantelor, şi multe altele.

Dacă doriți să vă îmbogățiți cunoștințele cu vasta şi minunata ştiință a vieții ayurveda, alăturați-vă cursurilor Ayurveda ştiința vieții.

Partea teoretică a cursului este trasmisă şi online pentru cei care nu pot participa fizic, este înregistrată, şi poate fi accesată de toți participanții.

Partea practică va fi din nou dedicată gătitului ayurvedic și împreună vom pregăti şi savura o masă vegetariană, sănătoasă, simplă și gustoasă.

Durata cursului: 9:30 - 15:00

Prețul cursului fizic: 100,- RON

Prețul cursului online: 60,- RON

Dimineața, înaintea cursului, între 8:00-9:00 vă oferim o oră de yoga gratuită.

Cursul condus de: Andrea Ramadevi Salazar

După un studiu de 4ani am devinit instructor Yoga in daily life. Ca instructor yoga conduc cursuri tematice yoga şi cursuri de formare în țară şi în taberele internaționale yoga. Cu 9 ani în urmă am început cu studiul Ayurveda, participând la diferite cursuri tematice conduse de  Dr. Pankaj Vasant Patil, BAMS (India) și Dr. Martina Zisková, D. Ay. (Republica Cehă). Studiile am continuat la Bratislava, Slovacia sub îndrumarea prof. Tribhanga Das Sc.Tomáš Ryšavý Bs. timp de cinci ani și doi ani de studii la Ayurveda academy of Yoga in daily life la Viena, Austria cu Dr. Sushrut S. Sardeshmukh, BSDT´S Ayurveda College. Cu trei ani în urmă am devenit absolventa studiului de medicină tradițională indiană Ayurveda.  Yoga și ayurveda sunt pasiunile mele, stilul meu de viață, un studiu de nu doar o viață, așa că în continuare particip la diferite cursuri tematice conduse de Dr. Vasant Lad, BAM&S, MASC. Maestrul meu Vishwaguruji spune că un gram de practică nu se poate compara cu o tonă de teorie, și are dreptate, deorece cele mai valoroase cunoștiințe le-am dobândit prin practicarea, aplicarea și urmarea principiilor în viața mea, dar și ajutându-i pe alții.

 

Pentru înscrieri și întrebări trimiteți mesaj fb sau email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.