Shanka Prakshalana - detoxifierea corpului 

Cauza multor boli este indigestia. Există o tehnică Hatha Yoga foarte eficientă, care curăță intestinele. Se numește Shankha Prakshalana Kriya. Aceasta are un efect intens asupra corpului și a minții:

• menține sănătatea,
• menține prospețimea fizică și mentală,
• menține un aspect tineresc,...
• curăță organismul și, de asemenea, luminează mintea și gândurile.

Shankha înseamă cochilie, și se compară cu intestinele noastre. Dacă vrem să umplem cochilia cu apă, este necesar să o înclinăm și să o întoarcem pentru ca apa să curgă spre interior.
Prakshalana înseamnă spălat sau curățat.

Shanka Prakshalana este una din cele șase tehnici Hatha yoga. Hatha Yoga este calea practicării și purificării – atât interne, cât și externe. Prin urmare, este o cale Yoga suplimentară pentru cele patru căi tradiționale.

Shanka Prakshalana este de fapt purificarea tractului digestiv și a intestinului, este detoxifierea întregului corp. Această tehnică constă în băutul apei calde plăcut sărate și practicarea exercițiilor care ajută aceasta să treacă prin corpul nostru ușor.

Pentru mai multe informații scrieți pe mail pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau sunați 074 990 3411.

Informații despre această tehnică de detoxifiere vor fi prezentate la cursurile yoga. Numărul participanților este limitat.

Citiți mai multe despre această tehnică  între tehnicile Hatha Yoga pe pagina noastră https://www.yogainviatacotidiana.ro/sistemul/hatha-yoga-kriya.