Fiecare marți de la ora 18 puteți participa la cursurile Yoga pentru toți. Acesta este curs de bază care prezintă secvențe - asana sarva hita - poziții benefice tuturor - precum și secvența originală a Sistemului Yoga în viața cotidiană -Khatu pranam.

Exercițiile sunt concepute pentru a aduce un echilibru complet și a trezi energie în corp, minte și suflet. Experimentați posturi de yoga, tehnici de respirație, meditație și relaxare și învățați filozofia de bază a yoga și un stil de viață sănătos.

 

Yoga la Nădlac

 

Yoga pentru întărirea coloanei este din sistemul progresiv Yoga împotriva durerilor de spate cu 8 niveluri care seamănă cu sistemul complet de exerciții Yoga în viața cotidiană. Spre deosebire de acesta, conține și exerciții speciale concentrate pe spate și coloană.

În fiecare dintre aceste etape, întregul corp este antrenat, prin relaxare, întindere și întărire, ceea ce duce la protejarea spatelui de dureri și răni. Dacă un diagnostic medical a exclus daunele naturale drept cauză a problemei, exercițiile regulate sub acest sistem vor ajuta la îmbunătățirea și restabilirea echilibrului muscular, a unei posturii adecvate și la îmbunătățirea circulației în întregul corp.

În același timp întărește mușchi în jurul coloanei astfel previne problemele de spate.

Orele sunt în fiecare vineri de la ora 18.

Locația este în Centrul nostru de Yoga, de la Nădlac pe strada Tudor Vladimirescu nr. 42.

Vă rugăm nu veniți la exerciții fizice cu simptome de boală respiratorie.
Utilizați dezinfectant, purtați masca de protecție când intrați în clădire și în săli.

Conform masurilor restrictive actuale a virusului SARS-CoV-2 participarea este permisă doar pentru următoarele persoane:

🔴 care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
🔴 care prezintă rezultatul negativ al unui test RT—PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 NU mai vechi de 72 ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 Nu mai vechi de 48 ore.
🔴 care se afla in perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

🟢 Pentru accesul in sală, certificatul verde trebuie sa fie valid!
Pentru cei care nu îndeplinesc condițiile menționate mai sus pot participa la orele online.

nădlac coloană

Prețul orelor:

O oră de yoga - 20 RON

Abonament lunar - 60 RON (o dată pe săptămână)

                                 - 120 RON (de două ori pe săptămână)

Pensionarii au 50% reducere din preț.

Pentru mai multe informații sunați la numărul 0741017491.

Vă așteptăm cu drag la toate orele noastre disponibile!