Fericit Atma, dragi Bhakta și aspiranți spirituali,
Cu ocazia specială și sacră de Gurupurnima, vă trimit binecuvântările și protecția divină a lui Sri Alakhpurji, Sri Devpuriji, Holy Guruji și Sri Mahaprabhuji. După cum știți cu toții, Gurupurnima este foarte semnificativă și foarte importantă pentru dezvoltarea și realizarea spirituală. Gurupurnima este ziua iluminării când lumina soarelui a atins pentru prima dată pământul; și este ziua întrupării lui Bhagwan Ved Vyasa, care a notat Vedele. Sărbătorim Gurupurnima în onoarea sa și în onoarea succesorilor săi, a tuturor maeștrilor divini și a liniei noastre spirituale a maestrilor din OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara. Căutătorii spirituali și bhakta primesc lumina cunoașterii pentru iluminare prin binecuvântările maestrului lor. Gurupurnima este începutul anului spiritual, iar discipolii oferă maestrului roadele sadhanei lor pentru a primi binecuvântările sale și a face o nouă sankalpa pentru dezvoltarea lor spirituală.
Mă rog lui Dumnezeu atotputernic Shiva, care a adus știința și lumina yoga pe pământ, cu binecuvântările lui OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth, pentru dezvoltarea voastră spirituală, sănătate și îndrumare pentru sadhana voastră.
Anul acesta voi fi la OM Ashram, Jadan, Rajasthan de Gurupurnima, 13 iulie 2022. Mii de discipoli vor veni în această zi pentru a-l onora și sărbători pe Sri Alakhpuriji Siddha Peeth; și satsang-urile de Gurupurnima vor fi, de asemenea, sărbătorite în toate ashramurile noastre din întreaga lume.
Sunteți mereu în inima mea, în gândurile și rugăciunile mele. Cu dragoste și binecuvântări de la Gurudeva,
al Vostru,
Vishwaguruji

GP blessing 2022