Fiți binecuvântați, dragi Bhaktas -Discipoli,

Ne închinăm zilei de întruchipare a iubitului nostru Holy Guruji,
Sfinției sale Dharm Samrat Paramhans Sri Swami Madhavananda
Puriji Maharaj, Nipal, Rajasthan,
El este Lumina vieții și Rezonanța în fiecare inimă
cu Bhajanii săi și binecuvântările sale.

Cu binecuvântări,
Al vostru, Vishwaguruji Maheshwaranand

Citiți din Lila Amrit:

Fericirea perfectă

Când a început viața mea cu el, am avut sentimentul că în sfârșit am fost acasă.
După aproape o lună de zile, fericit în slujba Guru-ului meu, el mi-a spus: "Trebuie să te duci acasă acum și să-i informezi pe părinți despre decizia ta".
Aș fi preferat să nu mă despărțesc niciodată de el, dar am ascultat dorința iubitului meu Maestru și am mers la Nipal, satul meu natal. La scurt timp după aceea, Mahaprabhuji a plecat din Jodhpur și sa întors la Sri Deva Dungary Sannyas Ashram în Bari Khatu.
Părinții mei au fost ușurați să mă vadă din nou acasă, dar, pentru început, ei nu au apreciat decizia mea de a trăi cu Maestrul meu sfânt pentru că, ca toți părinții, și-au dorit să urmez viața de familie așa cum au făcut-o și ei. În cele din urmă, părea că s-au împăcat cu ideea, încercând doar să-mi prelungească șederea în preajma lor, făcând-o cât mai plăcută.

Cu toate acestea, în curând am avut sentimentul că ei încercau să căștige timp, pentru a mă convinge să mă răzgândesc. Așadar, într-o noapte, în liniște am părăsit părinții și am mers la Sri Deva Dungary Sannyas Ashram, care este la aproape 300 de kilometri de Nipal.
Abia după ce l-am văzut din nou pe Mahaprabhuji, setea sufletului meu a fost stinsă și pacea și fericirea au revenit în inima mea.
"Doamne", l-am implorat, "perminte-mi să fiu devotatul și ucenicul tău pentru totdeauna!"
"Fiul meu, tu ești al meu și eu sunt al tău", a spus Mahaprabhuji, luând mâna mea. "Calmează-ți mintea și nu-ți fă griji, lucrurile se vor dezvolta conform voinței tale, și toate dorințele tale vor fi împlinite".
S-a oprit, și apoi a continuat.
"Am patru locuri de muncă pe care ți le pot oferi, și poți alege unul. Primul este în guvernul britanic, al doilea în guvernul indian, al treilea în guvernul musulman și al patrulea în guvernul sfinților. Unde dorești să fii angajat? "
În timp ce vorbea, am simțit că Lumina lui curgea prin corpul meu, iar cuvintele îmi atingeau nerăbdător buzele.
„O Mahaprabhuji, fă-mă slujitor în Împărăția sfinților!"
„Asta ar trebui să fac?” El a tachinat.
"O da!" Am răspuns.
Domnul Compasiunii și-a închis ochii timp de două minute și mi-a schimbat soarta.Mi-a planificat un viitor binecuvântat. Apoi și-a deschis ochii și sa uitat la mine plin de compasiune, și mi-a binecuvântat capul cu mâinile.
"Te-am angajat. De azi nu trebuie să te îngrijorezi cum să trăiești, îți voi oferi o haină portocalie și nu vei mai fi nevoit să-ți cauți altă slujbă".
El a continuat: "Destinul poate fi schimbat de Satguru și nici măcar Brahma nu poate modifica ceea ce a decis Satguru".
M-am uitat la el și am experimentat o bucurie transcendentală, ca și cum inima mea ar fi plină de toate plăcerile lumii.
Dimineața am avut o viziune în timpul meditației. L-am văzut pe Mahaprabhuji pe un tron uriaș decorat cu bijuterii, radiând Lumina Divină. Jur împrejur rezona mantra,
OM SATYA BRAMA SRI DEEP PARI PURAN NARAYAN NAMAH
„O adevărate Brahman, Sri Deep Narayan, Cel mai Înalt Sine, mă dedic ție."
L-am văzut pe Brahma, Vișnu și Mahesh, precum și pe multe alte divinități și sfinți. Am fost plin de bucuria cea mai adâncă, de a fi permis să văd aceste ființe sfinte. Din suflet am început să cânt cu ei cântecul în slava lui Mahaprabhuji.
De atunci m-am rugat cu mantra,
Om Namoh Satya Brahma Sri Deep Narayan Namah
„OM, salutări și devotamentul meu față de adevăratul Brahman,
Sri Deep Narayan.”
Această mantra este plină de lumină divină, adevăr, pace și bucurie. Peste tot și în tot ceea ce văd este Lumina lui Divină și aud sunetul numelui său, care vibrează în această mantra.
Toate ființele slăvesc și cântă această mantra. Pamântul, focul, apa, aerul și spațiul rezonează în această mantra. Copacii, fructele, florile, frunzele, lacurile, râurile și munții repetă această mantra. Oriunde mă aflu, mantra este cu mine. În toate sferele, în fiecare creatură vie aud această mantra. Maya își întinde plasa, crește și dispare, pentru a dispărea în cele din urmă, dar pentru mine această mantra este chiar în ea.
Întregul univers este creat de această putere și se dizolvă din nou în ea. Soarele, luna și stelele își dobândesc lumina de la Vishwa Deep, Lumina Unică în toate. Este Lumina universului. Nu există niciun loc în cele trei sfere care nu este luminat de strălucirea sa și nu rezonează cu ecoul numelui Său sfânt.
Sunetul "OM Namoh Satya Brahma Sri Deep Narayan Namah" și strălucirea luminii cosmice umple totul. Din momentul în care Lumina Lui a atins sufletul meu cel mai adânc, îl văd pe Sri Deep Mahaprabhuji peste tot. Această mantra vibrează în fiecare atom.
La scurt timp după sosirea mea, Mahaprabhuji a plecat pentru câteva zile în Sri Deep Narayan Bagichi în afara satului Khatu și eu am mers cu el. Satsang-urile de acolo, la care au participat sute de oameni, au fost o experiență fericită. Niciodată înainte nu am fost martor la astfel de momente divine pline de claritate și înțelepciune sfântă.
Îmi amintesc că m-am rugat din nou și din nou: "Dragă Doamne, te rog să-mi acorzi astfel de satsang și un astfel de ghid în fiecare viață!"
Acesta a fost chiar începutul vieții mele cu Maestrul meu Divin, iar în această carte am povestit câteva dintre nenumăratele povești minunate care s-au petrecut în anii care au urmat.