Cu binecuvântarea lui Vishwaguruji și prezența domnului primar Ioan Radu Mărginean și viceprimar Dușan Șomrak a fost oficial deschisă poarta ashramului pentru toți căutătorii spirituali, oferindu-le un loc de liniște, pace și adăpost pentru practica sa spirituală. În cuvântul Ashram, A înseamnă „vino, fii binevenit”, iar SHRAM înseamnă „muncă”. Ashram înseamnă „veniți, sunteți bineveniți, veniți să lucrați cu gândurile și cu psihicul vostru, practicați, lucrați pentru alții, spălați ferestrele, podeaua, lucrați pentru toți”. În Ashram fiecare este gazdă, aici nimeni nu este oaspete. Ashramul aparține tuturor. 

inauguration1

În aceași zi a fost plantat în grădina ashramului și copacul păcii. Copacul ginko biloba care în mod tradițional a fost plantat în apropierea templelor, este considerat un copac sfânt cu efecte miraculoase de vindecare asupra organismului uman. 

Din partea discipolilor Vishwaguruji a primit cheia de la ashram, acest gest simbolic reprezentând oferirea acestui ashram lui Vishwaguruji, și făgăduiala acestora că vor răspândi lumina înțelepciunii acestei linii spirituale care rezonează print învățăturile lui Vishwaguruji.

    

La festivitatea de inaugurare cuvinte de încurajare, sprijin și mulțumire au fost adresate de către reprezentanți din 7 țări.

inauguration 10

La primul satsang desfășurat în curtea ashramului primarul orașului a urat un călduros bun venit lui Vishwaguruji și participanților seminarului în orașul Nădlac, iar tinerii din formația Salașan au prezentat un scurt program cultural prezentându-i lui Vishwaguruji o imagine din folclorul local.

Seara cuvintele divine din bhajanurile maeștrilor și rugăciunea Arati au pătruns în atmosfera liniștită a ashramului, rezonând pace, dragoste, înțelepciune și oferind o imensă binecuvântare.