Începând cu luni 17.6. până sâmbătă 23.6. în orașul Nădlac și orașul Pecica sau ținut ore de yoga gratuite pentru toți simpatizanții acestei științe străvechi numite yoga. Diferite nivele yoga, tehnici și meditație au fost practicate de mici și mari în timpul acestei săptămâni festive.

În colaborare cu Centrul de zi Nădlac am petrecut momente minunate cu copii, exersând și jucându-ne un joc ecologic prin care am invățat cât de importantă este natura, curățenia, reciclarea și protecția apei. Am creat și am împodobit împreună copacul vieții.

Cu studenții de la curs am vizionat înregistrarea pelerinajului în Himalaya - Țara Zeilor și am prezentat ashramurile Yoga în viața cotidiană din India.

 Ultima zi împreună cu domnul primar am strâns 120 de saci de PETuri, curațănd zona problematică a orașului și ajutând astfel orașul cu un pas mic spre curățenie și îmbunătățire a mediului.

După un sabji gustos am practicat yoga nidra și continuând cu karma yoga am curățat ashramul. Ziua am încheiat cu un satsang frumos și prelegerea lui Vishwaguruji.