În prelegerile sale pline de inspirație pentru publicul larg, precum și practicanți și discipoli Yoga în viața cotidiană, Sfinția Sa Vishwaguruji a vorbit despre marele obstacol pe calea spirituală: frica: "Trebuie să vă înfruntați frica. Dacă știi că ești nemuritor, vei deveni neînfricat. Frica existențială arată că credeți că alții vă pot afecta viața. Când aveți încredere în abilitățile voastre, deveniți independenți și neînfricați. "


În legătură cu tema fricii, Vishwaguruji și-a continuat prelegerea cu abordarea managementului stresului. Oamenii au avut mai multă libertate acum câteva decenii, dar au vrut mai mult și "viața modernă" a fost creată. Libertatea cuplurilor este baza relațiilor bune. Managementul stresului în final se află în familie, în care membrii familiei se sprijină reciproc.


Vishwaguruji a oferit trei tehnici fizice pentru eliberarea rapidă a stresului în timpul zilei. Cu toate acestea, el a subliniat că meditația cu o mantră personală rămâne cea mai bună soluție împotriva stresului mental.

Cântecele de crăciun au fost cântate în diferite limbi sâmbătă seara și au creat o atmosferă specială apropierii de sărbătorile de Crăciun și de sezon.