Dacă doriți să încercați, și să aflați mai multe despre yoga autentică și tradițională veniți la o oră de introducere, unde practic și teoretic va fi prezentată yoga practicată conform sistemului Yoga în viața cotidiană. Acestă oră de introducere este gratuită. Vom practica Asane Sarva hita (bune pentru toate) și exerciții împotriva durerilor de spate.
 
Clasele yoga ale sistemului Yoga în viața cotidiană cuprind exerciții fizice (Asane), relaxare, Yoga Nidra, exerciții de respirație Pranayama și meditaţie auto-anchetă. Nivelele bine echilibrate oferă îngrijire și o stare de bine pentru corp, minte și suflet. Sistemul complet cuprinde 8 nivele progresive, fiecare dezvoltându-se pe o perioadă de 3-5 luni. Nivelele sunt accesibile tuturor, indiferent de vârsta dvs., starea fizică sau preocupările legate de sănătate.
 
Deoarece capacitatea sălii este limitată, este nevoie să vă rezervați locul prin mesaj pe FB YOGA în viața cotidiană România sau pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Telefonic pe nr. 074 -990 3411.
Orele vor începe la ora 9:00, 11:00, 13:30.
 
Cursurile vor începe în luna ianuarie 2018
 
Vă așteptăm cu drag