Pe lângă participarea la Kumbha Mela din Prayag, Vishwaguruji a început anul acesta cu numeroase evenimente, întâlniri, satsanguri pline de inspirație și diverse sărbători în Rajasthan și Gujarat. Iată câteva fragmente din programul său aglomerat din ianuarie ...

Satsang cu discipoli în Surat (statul Gujarat), unde trăiesc mulți discipoli ai lui Paramhans Sri Swami Madhavanandaji - Holy Guruji.

  

 

 

 

 

 

Vizita lui Vishwaguruji în orice loc este plină de iubire și de îngrijire pentru oamenii și adepții acelui loc. La fel a fost și în timpul vizitei sale la Ahmedabad, unde a fost organizat un satsang de seară imens.

 

 

 

 

 

 

 

La Conferința Internațională "Omenirea la intersecții: Provocări și soluții", la Pali, Rajasthan, Vishwaguruji a fost primit călduros ca oaspete de onoare.


 

 

 

 

 

 

 

Ceremonia de instalare a piatrei de fundație de la Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Khatu Ashram pentru Sri Hanumanji și Sri Ganeshji Murtis (statui).

Sajooli este un sat din apropiere de Bhari Khatu din Rajasthan, unde Sri Devpurigi, Sri Mahaprabhuji și Holy Guruji au ținut de multe ori satsang. A fost prima vizită a lui Vishwaguruji în sat, așa că toți devotații au fost foarte fericiți - ei și-au amintit și i-au arătat lui Vishwaguruji toate locurile în care și-au petrecut timpul Sri Devpurigi, Sri Mahaprabhuji și Holy Guruji.

Satsang și inaugurarea lui Sri Shyam Baba Murti în satul Sujangat, cu Paramhans Swami Kanpuriji.